Velden zijn niet correct ingevuld
Visual
monteur
monteur
monteur

Onderhoud en service

Tijdig en goed onderhoud is van groot belang voor het behoudt van uw machines en trekkers. Hiervoor bent u bij Meppelink B.V. aan het juiste adres. Wij bieden de volgede services aan: 

Snelle reparatie op locatie

Onze serviceafdeling zorgt er voor dat u altijd snel verder kunt in geval van een storing of calamiteit. De continuïteit van uw werkzaamheden staat centraal. Wij zorgen ervoor dat onze monteurs over de beste kennis en vaardigheden beschikken om hun taak zo goed mogelijk uit te voeren.

  • kennis van zaken
  • een snelle oplossing
  • de beschikking over onderdelen
  • een modern uitgeruste werkplaats én servicewagens

Reparatie en onderhoud alle merken tractoren

U wilt als ondernemer geen oponthoud of stilstand. Goede service en onderhoud staan daarom centraal bij Meppelink Mechanisatie.

We voeren reparatie- en onderhoudswerkzaamheden uit voor alle merken tractoren en landbouwwerktuigen. Deze werkzaamheden worden uitsluitend uitgevoerd door goed opgeleide en getrainde monteurs, die zorgen voor een snelle beschikbaarheid van uw machine.

Tijdig onderhoud

Goed onderhoud bespaart een hoop moeite en kosten op de lange termijn en verlengt de levensduur van uw tractor of machine. We hebben bovendien de beschikking over eersteklas onderdelen, ongeacht het merk.

Gaat er onverhoopt toch iets mis? Met onze servicewagens repareren we zo nodig op locatie, maar u bent natuurlijk van harte welkom bij onze werkplaats in Dalerveen.

Banden service/reparatie

Een landbouwband moet onder alle omstandigheden goed presteren. Of het nu al weken regent of juist kurkdroog is: de band dient u te verzekeren van voldoende grip, trek- en draagkracht op zowel harde, mulle als drassige ondergrond. Uiteraard zonder daarbij de bodemstructuur of gewassen te beschadigen. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste type landbouwbanden.

Ook voor reparatie aan bijna elk type landbouwband bent u bij ons aan het goede adres. Door onze goed uitgeruste werkplaats met professionele apparatuur bent u verzekerd van een snelle service, waardoor stilstand tot een minimum beperkt wordt.

Aircoservice en onderhoud

Airconditioning is vooral in de zomer een zegen! Wel moet een airco regelmatig worden onderhouden. Zo kunnen er nare geurtjes ontstaan bij het niet tijdig onderhouden van uw airco, om maar te zwijgen over eventuele gezondheidsaspecten. Wij beschikken over de modernste apparatuur om uw airco te onderhouden/vullen.

Vermogensrem

Om het vermogen en koppel van uw trekker te meten beschikken wij over een Eggers Dynamometer. Alle meetgegevens worden automatisch opgeslagen. Hierdoor zijn alle meetwaarden zoals de vermogenskromme en koppelkromme eenvoudig weergeven, hierdoor krijgt u een goed beeld van het vermogen wat uw trekker heeft.

Hydrauliekslangenpers

Wij beschikken over een hydrauliekslangenpers voor het vernieuwen en repareren van hydrauliekslangen en hogedrukspuit slangen. Door onze ruime voorraad van koppelingen en hydrauliekslangen kunnen wij in de meeste gevallen uw hydrauliek-/ hogedrukslang direct repareren.

Zowel voor onderhoud als voor reparaties kunt u terecht in onze werkplaats

Contactformulier