Velden zijn niet correct ingevuld
Visual
Visual
cargo voorlader
Harken

Landbouwmechanisatie

Meppelink B.V. levert een compleet programma voor de agrarische sector en de dienstverlenende sector in Zuidoost-Drenthe. Onze kracht ligt in de dienstverlening. U kunt bij ons terecht voor de verkoop, het onderhoud en de reparatie van uw machines. Uiteraard leveren we onze diensten ook aan particulieren.

U kunt bij ons terecht voor Fendt tractoren, oogstmachines, grondbewerking, zaai- en poottechniek, GPS-systemen, gewasbescherming, bemesting, drijfmesttechniek, aardappeltechniek, weidebouwmachines, voertechniek, erf- tuin- en werkplaatsapparatuur, gemeente groenvoorziening kommunal machines, banden en velgen.

We bieden niet alleen nieuwe tractoren en (landbouw)machines aan, maar u kunt ook bij ons terecht voor gebruikte machines. Wilt u een gebruikte machine inruilen of aan ons verkopen? Neem dan contact met ons op.

Exclusief Fendt dealer in Zuidoost-Drenthe

Sinds 1985 zijn we officieel dealer van Fendt tractoren. Dankzij de ruim 25 jaar ervaring zijn we uitgegroeid tot exclusief dealer in Zuidoost-Drenthe. Fendt levert een compleet programma aan moderne, veelzuidige en zuinige tractoren. Alle modellen zijn voorzien van de geprezen Vario-transmissie. Deze zorgt comfort, optimale trekkracht en een zuiniger brandstofverbuik onder alle werkomstandigheden. De Fendt tractoren zijn verkrijgbaar vanaf 70 tot 500 PK en in elk werkveld in te zetten.

Onze merken

Naast het Fendt dealerschap zijn we ook dealer van andere merken. Ons verkoopprogramma bestaat uit de volgende gerenommeerde merken:

Onderhoud en service

Na aflevering houdt het natuurlijk nog niet op. Ons team met vakmensen staat voor u klaar op het moment dat er een storing is met uw machine of voor onderhoudswerkzaamheden. In onze werkplaats kunnen we natuurlijk uw machine repareren.

Contactformulier