Velden zijn niet correct ingevuld
Loonwerk

Grondverzet in Zuidoost-Drenthe

Voor grondverzet en grondwerkzaamheden kunt u terecht bij Meppelink B.V. in Dalerveen. Onze specialisatie gaat van projecten in de weg- en waterbouw tot het vervoeren van zand tot cultuurtechnische werkzaamheden voor gemeenten. We kunnen grond verzetten voor zowel particuliere als zakelijke klanten in Zuidoost-Drenthe en omgeving. We voeren de volgende activiteiten uit:

  • Uitgraven en aanvullen van bouwputten
  • Aanbrengen en egaliseren van zandbanen
  • Cultuurtechnische werken voor overheidsinstellingen
  • Graven van sloten en vijvers
  • Shovelwerkzaamheden
  • Zandvervoer met dumpers
  • Levering van zand

Voor deze werkzaamheden beschikken we over diverse kranen, shovels, minikranen op rupsband en zandkippers. Enkele kranen hebben een draaikantelstuk en een overdrukcabine zodat we op een veilige manier het werk op vervuilde plaatsen kunnen uitvoeren. Uiteraard worden deze werkzaamheden uitgevoerd door ervaren kraanmachinisten.

Uitgraven en aanvullen van bouwputten
In het uitgraven en aanvullen van bouwputten hebben wij reeds veel ervaring gekregen. Hierdoor kunnen wij u op dit gebied adviseren. Dankzij onze uitgebreide machinepark zijn wij veelzijdig inzetbaar.

Aanbrengen en egaliseren van zandbanen
Met behulp van een kilverbord zijn wij in staat om zandbanen te egaliseren. Tevens is het mogelijk om deze klus te klaren met behulp van laser apparatuur.

Cultuurtechnische werken
Voor overheidsinstellingen, zoals gemeenten, verzorgen en renoveren we diverse terreinen. Hierbij kunt u denken aan grondverbetering, landaanwinning en natuurbeheer.

Graven van sloten en vijvers
Dankzij ervaring van personeel en het juiste gebruik van de machines met slotenbakken zijn wij in staat om voor u sloten en vijvers op wens uit te graven hierbij is het aan en afvoer van grond geen probleem.

Shovelwerkzaamheden
Doordat wij beschikken over een shovel met onder andere een grondbak, puinbak, hoogkiepbak, palletvork en verlengarm kunnen wij onze shovel veelzijdig inzetten.

Zandvervoer met dumpers
We beschikken over tractoren en gronddumpers voor het transporteren van uw grond.

Levering van zand
Bij onze vestiging in Dalerveen beschikken wij over verschillende grondstoffen, waaronder grond, zand en kalk.

Geïnteresseerd in onze grondverzet activiteiten?

Neem contact met ons op via 0524-221391 of vul het contactformulier in.

Contactformulier