Velden zijn niet correct ingevuld
Loonwerk

Meppelink B.V. - Al jaren een begrip

Mechanisatiebedrijf Meppelink B.V. is van oorsprong gericht op de agrarische sector.  We zijn met de klanten in de loop van de jaren meegegroeid naar het huidige agrarische niveau. Door deze ontwikkelingen zijn wij in staat vrijwel alle opdrachten voor uw akkerbouw of veehouderijbedrijf met vakbekwame mensen en modern materieel uit te voeren.

Met zo'n 20 medewerkers proberen we onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Onze activiteiten betreffen agrarisch loonwerk, grondverzet, gewasverzorging en de levering van hulpstoffen. Om dit alles te kunnen realiseren, beschikken we over een modern, uitgebreid machinepark, een goed ingerichte werkplaats, een machineloods en gemotiveerd, ervaren personeel. Om ook personeel voor de toekomst te behouden, plaatsen we regelmatig stagiairs binnen ons (Erkend Leer-) bedrijf.

VCA gecertificeerd

Bij ons bedrijf staat veiligheid, kwaliteit en milieu hoog op de prioriteitenlijst. Daarom zijn we dan ook VCA-gecertificeerd. Op de werkplek zelf gebruiken we goed gekeurd materiaal. Denk hierbij aan rupskranen, mobiele kranen, dumpers, kilverborden met laser en breedstrooiers. Regelmatig worden er werkplekinspecties uitgevoerd door de eigenaren van ons bedrijf om een goede veilige vooruitgang te garanderen. Ook houden we een keer per maand een zogenaamde Toolboxmeeting met ons personeel, waar elke keer gesproken wordt over veiligheid, kwaliteit en milieu. Daarnaast zijn we aangesloten bij branchevereniging Cumela.

Daarom kiest u voor ons

  1. Al ruim 40 jaar ervaring
  2. Geschoold personeel
  3. VCA gecertificeerd
  4. Reparatie aan huis
  5. Levering van onderdelen binnen 24 uur

Een impressie van onze activiteiten

Heeft u vragen over onze activiteiten of uit te voeren opdrachten, neem dan gerust contact met ons op.

Contactformulier