Velden zijn niet correct ingevuld

Winteractie!

Ook in de winterperiode staat het team van Meppelink Mechanisatie weer klaar om uw FENDT trekker(s) een grondige onderhoudsbeurt te geven. Om uw FENDT in optimale conditie te houden is periodiek onderhoud belangrijk. Graag informeren wij u over onze FENDT onderhoudsactie voor de komende winterperiode. Uiteraard wordt dit door geschoolde en gespecialiseerde FENDT monteurs gedaan en wordt er alleen gebruik gemaakt van originele onderdelen. Zo blijft uw FENDT een echte FENDT!

Op FENDT filters en olie geven wij 15% korting!!

Afhankelijk van het aantal uren dat u met uw trekker gemaakt heeft en hoelang het geleden is dat uw trekker voor het laatst een beurt heeft gehad, wordt er aandacht geschonken aan onder andere één van de volgende 85 punten: Olie verversen, filters vervangen, verlichting controleren, remmen controleren, doorsmeren, controle koelsysteem, controle van v-snaar, controle van start- en laadsysteem, controle stuurinrichting, controle van het aircosysteem, adblue systeem, software update, brandstofsysteem, vermogenstest! De winterperiode is bij uitstek geschikt om uw FENDT trekker(s) een grondige onderhoudsbeurt te geven!

NIEUW! NU OOK AIRCO SERVICE!

Wij nodigen u van harte uit gebruik te maken van onze onderhoudsactie, dit kan zowel op uw locatie plaatsvinden, maar u bent natuurlijk ook altijd welkom in onze werkplaats in Dalerveen.  

LET OP: De winteractie loopt van 1 december 2020 t/m 31 maart 2021

Voor vragen en het maken van een afspraak bel: 0524-221391



Naar overzicht